Dienstverlening

Particulier

Voor financiële rust
Wil jij weten hoe je er financieel voorstaat? Zou jij eerder willen stoppen met werken dan de AOW-leeftijd, maar weet je niet of dat kan? Zou jij willen weten of je straks genoeg geld hebt om van te leven? Heb jij financiële ruimte en zou je daar iets mee willen doen? Wil jij je kinderen financieel helpen? Wil jij weten wat het financieel voor je betekent bij verschillende levensgebeurtenissen? Maak jij je zorgen om geld en heb je behoefte aan tips of wil je gewoon even sparren?

Ik kan jou daarbij helpen!

Tijdens mijn werkzaamheden en in gesprekken om mij heen merk ik op dat het bij veel mensen ontbreekt aan interesse en kennis op het gebied van de eigen financiële situatie.
Het is mijn missie geworden om daar verandering in aan te brengen door mijn kennis en ervaring te gaan delen.

Bel of mail mij voor meer informatie of een afspraak

Werkgever

Voor financieel gezonde medewerkers

Financieel inzicht nu en straks

Financieel inzicht nu en straks
Inkomenseffecten bij life events
Inkomenseffecten bij cao-regelingen
Workshops of sparren
Aandacht voor het (financieel) welzijn van je medewerkers maakt onderdeel uit van het goed werkgeverschap.
Geldzorgen brengen veel stress met zich mee, waardoor mensen zich anders gaan gedragen. Medewerkers kunnen zich minder concentreren, lopen gevaar bij het werken met machines of nemen misschien verkeerde besluiten. Als werkgever kun je dit signaleren en je medewerker hulp aanbieden.

Ook voor werknemers aan het einde van hun carrière kan het belangrijk zijn om een gesprek aan te bieden. Kunnen ze nog mee met alle vernieuwingen? Zijn ze ermee bekend hoe ze kunnen afbouwen en gezond, werkend de eindstreep kunnen halen.

Ik kan jou, werkgever, maatwerk bieden door met jouw werknemer in gesprek te gaan en hem/haar inzicht te geven in de financiële situatie en mogelijkheden bij diverse levensfase gebeurtenissen. Of tips geven om financieel fit te worden en grip op geld te krijgen.

Bel of mail mij voor meer informatie of een afspraak.

cross